Ricasa gana el concurs internacional de piromusicales de Brno

0
495

Ricasa ha guanyat la competició internacional de piromusicales de la ciutat txeca de Brno “Ignis Brunensis 2017”, que s’ha erigit com un dels més importants del panorama del món dels focs artificials d’Europa, amb un espectacle davall el nom de “Somnis Màgics”.

A eixe primer premi se sumen altres dos galaradones: el de la millor sincronització dels espectacles disparats i el de la millor cançó, un peça d’obligada execució per a tots, Bugatti Step del compositor Txec Jaroslav Ježek. Ara falta conéixer el premi del públic la decisió del qual se sabrà el 29 de juny.

Ricardo Caballer, fill, ha agraït al jurat la concessió dels guardons per haver-los reconegut el treball ben fet i l’esforç de tot l’equip de treballadors de Ricasa. “Els premis reconeixen un bon treball de mesos. Ha sigut un honor i una satisfacció haver muntat i disparat l’espectacle. L’organització d’Ignis ha confiat en nosaltres invitant-nos. No els hem defraudat. Ara falta conéixer el del públic”, ha comentat el responsable de l’empresa valenciana.

L’espectacle de Ricasa va tindre una duració de 17,30 minuts i va incloure una variada col·lecció de música amb ritme i sincronització amb material fabricat en les instal·lacions de la fàbrica valenciana d’Olocau. Les peces musicals que va escoltar el públic van ser Road El Daurat, Inceptión, Avatar, Alice, Bugatti Step, Per tu volaré, d’Andrea Bocelli, Rush i va acabar amb Transformers.

Ricasa va competir en el concurs de piromusicales amb una empresa txeca, una altra austríaca, una alemanya i una suïssa-xina.

L’empresa valenciana té ara un llarg estiu amb diversos compromisos en distints llocs d’Espanya destacant el del 15 de juliol en la Marina amb un piromusical dins dels actes de la Gran Fira de València.