Rocío Gil tria el marró per a el Espolí com Fallera Major València

0
1041

La Fallera Major de València, Rocío Gil, llueix un vestit de color marró del segle XIX amb puntes pispa de fanal per al dia de la seva exaltació en el Palau de la Música, a la sortida de la seva casa s’han concentrat unes cent persones per ser els primer veure de primera mà el espolínde la màxima representant de les falles 2018.

La traca ha sonat al moment de la sortida del portal de la seva casa, la seva cort d’honor li han fet el passadís. El cosí de Rocío serà l’encarregat de portar el coixí i Carla, la germana de Rocío, la banda i la joia. Segur que serà un dia que no oblidarà en tota la seva vida. Ara van a l’Ajuntament amb els cotxes oficials per pujar-se en els cotxes d’època amb els quals faran entrada a l’esplanada del Palau de la Música.

Aquesta nit Rocío Gil viurà una de les nits més especials, segons ha explicat per 7 Televalencia, està “molt feliç, molt emocionada i amb moltíssimes ganes d’arribar al Palau de la Música. I, sobretot, amb ganes de veure com les meves noies pugen davant de mi i formem aquest ramillete de flors que amb tantes ganes tenim de celebrar i de gaudir”.

Rocío ha ressaltat que el vestit d’avui “és el més benvolgut juntament amb el del Cridà. El de la Fallera Major pel que representa ser la figura major de València. Solament l’afortunada d’arribar fins a aquí, pot tenir aquest espolín”.

La màxima representant del món faller també ha comentat per al nostre company José González, que para ella, “com a fallera de tota la vida, he viscut el divendres d’exaltació de la Fallera Major de València com un abans i un després per al món faller. Comença ja la recta final del particular any faller; i espero que els fallers, a partir d’aquest dia, agafem forces, ens llancem cap a endavant i gaudim d’unes Falles 2018 molt, molt boniques”.