Sant Valerià tanca les falles amb una mascletà nocturna major que la de l’any passat

0
73

El terratrémol final estarà dividit en tres fases, dos grans files inferiors i una superior que serviran de preludi al foc aeri, que duplica la seua quantitat per a sorprendre als presents

Un altre any més, i ja és un clàssic en el calendari faller de Torrent, la falla Sant Valerià tanca l’exercici faller amb una mascletà nocturna major que la de l’any passat per a posar el fi de festa a la nit de la cremà. L’empresa Piroquiles, de Vicente Caballer, dispararà a la 1.45 hores major quantitat de pólvora i un terratrémol final dividit en tres fases, dos grans files inferiors i una superior que serviran de preludi d’un foc aeri que duplica la seua quantitat per a sorprendre als presents. Un colp final sorpresa serà el passador d’or a un exercici infestat de primers premis com el de LLibret, Cavalcada, Crítica local, monument major en primera, enginy i gràcia, etc. fins a superar la trentena de palets. L’espectacle, dissenyat pel president de la comissió, Miguel Ángel Atienza, està pensat expressament com a homenatge a tot els fallers de la comissió, que amb el seu esforç han fet possible enguany.

Després del gran èxit dels anys anteriors i de l’afluència massiva de públic, la falla invita tots els veïns i fallers, que a eixa hora hagen conclòs el seu cremà, que s’acosten a presenciar este fi de festa. Un gran esforç de la comissió torrentina per potenciar els espectacles pirotècnics en l’última nit de l’exercici com a homenatge al barri, als seus representes, comerciants i veïns.