Totes les novetats i tendències en el Showroom faller d’Amparo Gálvez

La firma dará a conocer el muestrario de tejidos, manteletas, mantillas, aderezos, peinetas y complementos

0
505

Divendres que ve, 7 de juny, de 18 a 21 hores, la indumentarista Amparo Gálvez mostrarà totes les novetats i tendències en el Showroom que ha preparat a aquest efecte.

A la seu botiga al carrer Busot, 1 de València, la qual una vegada més albergarà aquest esdeveniment en el qual la signatura d’indumentària donarà a conèixer el mostrari de teixits, manteletes, mantillas, adreços, pintes i complements.

Amparo Gálvez exposa els millors productes i sempre treballa amb els millors signatures, Vives i Marí, Sedica, Mar Seda, Artesania Castillo, Farinós, Creacions Aurora, Creacions Serres, Santos Tèxtil, Cristina Perís (mitjanes), Artesania València, Margarita Vercher, Art Disseny, Daurat,Entretelares, Nial, Flor del taronger, entre altres.

Per a aquesta edició del Showroom s’ha fet una selecció dels productes dels fabricants de primera qualitat i reconeguts en el món faller, perquè el públic assistent puga fer-se una idea de les novetats i tendències que es presenten aquesta temporada.

 

Qui és i on aquesta?

Vestits Regionals Amparo Gálvez és una empresa familiar dedicada a la venda i confecció artesanal del vestit tradicional valencià i tots els seus components.

Carrer Busot, 1
València
Cridar 963 80 86 10