Sueca-Literato Azorín anomena a la seua Fallera Major Infantil 2017

0
323

La nit de divendres passat 7 d’octubre, la Falla Sueca-Literato Azorín va celebrar un sopar en el casal de la comissió per a anomenar la xiqueta i al president infantil que representaran en el present exercici a tota la comissió que la compon.

Finalitzat el sopar i en un acte molt entranyable, ple de records i pinzellades de l’any 2016, els 4 presidents van passar a desvelar el nom dels dos protagonistes que representaran a la comissió infantil.

LEIRE SÁNCHEZ BARRACHINA va rebre la notícia amb gran sorpresa i molta emoció, símbol de l’afecte que té a les falles.

El seu company i amic, NICOLÁS MICÓ CONCA, va ser anomenat president infantil per segon any consecutiu.

Les felicitacions no van cessar en tota la nit per part dels seus familiars, amics, representants del món de les falles i de tota la seua comissió, desitjant-los tots un feliços regnat junt amb els quatre presidents de la falla, José Pedro Ros, Juanjo García, Pedro Luque i Juanjo Micó.

Així mateix, acabat el nomenament, els dos artistes encarregats de plantar les falles el pròxim mes de març en la demarcació, Javier Fernández la infantil i Javier Álvarez-Sala, ‘Javito’, el monument de la comissió major, van fer pública la firma dels contractes i van desvelar a tota la falla els esbossos d’ambdós monuments, rebuts amb sonors aplaudiments i molta il·lusió depositada per part de tots.

La comissió espera amb gran entusiasme dijous que ve 13 d’octubre, per a mostrar a tota València els esbossos de les dos falles, en la inauguració de ‘Una festa per a tots’.