Torrent anuncia l’adéu definitiu a les Falles 2020

0
666

L’Ajuntament de Torrent, la Junta Local Fallera de Torrent i les 27 comissions decideixen per unanimitat la suspensió definitiva de les Falles 2020, donant per finalitzat l’exercici per a iniciar immediatament les Falles 2021. Així ho informen en el següent comunicat:

Reunit el Ple del OAM Junta local Fallera de Torrent amb caràcter extraordinari i tenint com a únic punt de l’ordre del dia “El debat i aprovació de les mesures relatives a la celebració o no de la Setmana Fallera de 2020 suspesa per la pandèmia del covid-19”, s’han pres els següents acords: 

  • Anul·lar definitivament la celebració de la setmana Fallera de 2020, donant inici al nou exercici Faller de les falles 2021.
  • Aprovar la continuïtat dels Representants Oficials de la Comissions Falleres, així com, de les Corts d’Honor i les Falleres Majors de Torrent de 2020, durant l’exercici Faller de 2021.
  • Aprovar la formació d’una comissió composta per representants de tots els òrgans que componen el OAM Junta Local Fallera de Torrent, que realitzarà un informe amb les mesures extraordinàries a aplicar en aquest nou exercici faller i que s’hauran d’aprovar en el Ple ordinari del 28 de maig de 2020.

Des de la Suspensió de la Setmana Fallera per la pandèmia del Covid-19, els Fallers i Falleres de Torrent, estem vivint una situació que mai ens hauríem plantejat que viuríem. Però igual que després de “la Tombá” del 57 i els anys de prohibició, vam saber tornar a celebrar les nostres Falles, ara sabrem tornar amb més força.