València Basket necessita el suport del món faller

0
54

València Basket continua el seu idil·li amb el món faller. El Club decideix continuar la seva aposta oferint a les falles una oportunitat única de gaudir dels partits de l’equip femení. Aquesta iniciativa arriba després del bon acolliment de les “Mascletàs de Pam”. Un projecte que tant de recorregut van tenir l’any passat i que van servir per a unir el sentiment faller i el bàsquet. Tot això en una acció en la qual van participar més de 50 col·legis i centenars de nens.

A partir del pròxim divendres davant Perfumeries Avinguda, diferents falles tindran l’oportunitat d’animar a l’equip des del pavelló. I fer-ho tindrà premi. Un jurat que conformaran tant el Club com la Junta Central Fallera estarà molt atent durant el partit al suport que arribi des de la graderia fallera. La falla que més anime serà premiada amb un estendard especial a més d’un lot de productes de marxandatge del València Basket. Aquest concurs s’allargarà fins al pròxim 20 de febrer.

Una oportunitat única de seguir i impulsar a un equip que ha començat la temporada amb grans sensacions. Un equip que compta els seus partits per victòries tant en Lliga Femenina Endesa com en Eurocup Women. Les jugadores seran doncs també la millor manera de mesurar aquests ànims que arriben des de la graderia.

Promoció especial per a les falles

Més enllà d’aquesta nova graderia fallera, neix un descompte oficial per a les diferents comissions falleres. A través d’un codi promocional que la Junta enviarà a totes les falles, tindran l’opció d’accedir a entrades amb descompte per als pròxims partits de les jugadores de Rubén Burgos. Una oportunitat immillorable de gaudir de les supercampeones d’Europa. València Basket i les falles unides per a gaudir del millor bàsquet.