Visita l’Exposició del Ninot 2017

0
327

La Sala Arcuacions del Museu Príncep Felipe acull esta exposició fins al pròxim 15 de març.

Ja pots visitar l’Exposició del Ninot 2017 i fer-te una idea de la qualitat dels treballs dels artistes fallers que prendran els carrers de la ciutat en poc més d’un mes.

Vota pel teu ninot favorit, el que s’alliberarà de les flames del foc en la cremà i passarà a formar part de la història viva de les Falles. El 14 de març coneixerem què ninot infantil és indultat i el 15 de març, dia de la clausura de l’exposició, sabrem quin grup adult ha captivat el públic i és indultat.

Més de 3.000 metres quadrats para més de 700 ninots que, dividits per seccions, donen un repàs als temes més destacats de la política, societat i esports, tant a nivell local, nacional com internacional.

Les figures satíriques del president Mariano Rajoy, dels socialistes Pedro Sánchez i Susana Díaz, de l’alcalde Joan Ribó i de la parella formada per Isabel Preysler i l’escriptor Mario Vargas Llosa són alguns dels ninots que opten a l’indult, el privilegi de no ser cremats en la nit de Sant Josep.

No s’escapen de la crítica fallera altres personatges rellevants de la vida política i social tant espanyola com de la Comunitat Valenciana com el rei Felip VI, el president de la Generalitat, Ximo Puig, i la vicepresidenta Mónica Oltra; l’exalcaldessa Rita Barberá, el dirigent de Podem Pablo Esglésies, la cantant Isabel Pantoja i el seu fill Kiko Rivera o el cuiner Alberto Chicote.