Vives i Marí renova la seua presència a la Sala de Mosaics de l’Estació del Nord

0
306

A la Sala de Mosaics de la Estació del Nord, va obrir les seues portes el 13 de febrer de 2020 la prestigiosa exposició que abasta alguns dels principals proveïdors d’indumentària valenciana i complements.

Vives i Marí exhibeix un estand que continua destacant any rere any per elegància i originalitat. Una selecció de teixits d’alta qualitat presentats amb l’estil únic de la signatura.

Situada en el centre de la ciutat al costat de la Plaça de bous i a tot just 200 m de l’ajuntament l’estació del Nord és una estació terminal de caràcter monumental i estil modernista inaugurada en 1917 per la Companyia dels Camins de Ferro del Nord d’Espanya. Destaca per la seua riquesa ornamental i les seues grans proporcions. En 1983 va ser catalogada com a Bé d’Interès Cultural. Gaudeix també de la consideració d’estació històrica per part d’Adif.

Un lloc emblemàtic, perfecte per a celebrar la Indumentària Valenciana, i les Falles íntegrament que UNESCO va declarar l’any passat Patrimoni de la Humanitat. Una mostra en què fins al pròxim 25 de Febrer els visitants podran gaudir d’una àmplia col·lecció de teixits, manteletes, adreços, pintes, joies i cancans dels més prestigiosos fabricadors de la regió.