Félix Crespo: “Fuset aprova les subvencions de Germanor i Il·luminació un any i mitjà després”

0
581

“Reconeix en els diferents decrets signats d’ambdues subvencions la incapacitat de la seua regidoria per a justificar i revisar els diferents expedients. En portar-ho a l’aprovació descobrim ara les diferents retards motivats única i exclusivament per la regidoria, prop d’una desena d’informes, objeccions i devolució d’expedients de la Intervenció General de l’Ajuntament”.

De la dotació de 20.000 € per a la convocatòria del Programa Pilot Germanor 2016, només s’han concedit 5.676,25 € (entre 300 i 400 € per falla). El que suposa un 28% del total consignat, retornant-se la resta que no s’ha utilitzat al compte general.

Crespo ha recordat que les mocions de convocatòria d’ajudes en el cas del Pla Germanor 2016 va ser signada per Fuset el 5 de maig de 2016 i la corresponent a la il·luminació decorativa de falles 2016, el 20 de febrer de 2017, faltant l’aprovació de subvencions en aquest últim cas.
Crespo: “La incapacitat reconeguda per Fuset en els Decrets d’aprovació de la concessió de les ajudes, any i mitjà després, perjudica novament al col·lectiu faller, provocant-los greus situacions i perjudicis econòmics propis i amb els proveïdors”.
L’edil popular ha assenyalat que “hem llevat la careta a Fuset, ja s’han acabat les mentides i excuses, ja no pot culpar a les comissions, a la falta de personal de la seua regidoria o a la Intervenció General de l’Ajuntament, quan la responsabilitat és únicament seua com estem comprovant en els diferents expedients, amb informes negatius, objeccions i devolució d’expedients de la Intervenció General qüestionant greument la tramitació tarde i deficitària dels diferents expedients que són retornats per a la seua esmena”.

Per a finalitzar, Félix Crespo ha denunciat que “Fuset oculta a presidents i comissions la realitat de la majoria de subvencions de 2016 i 2017, ja que en molts casos es troben sense iniciar el seu tràmit administratiu per a la concessió, desconeixent a hores d’ara de l’exercici quan s’aprovaran, i el cobrament del qual amb total seguretat es retardarà a l’any 2018. Les mentides de Fuset al Ple i Assemblea, responsabilitzant a les comissions dels retards tenen les potes molt curtes i al final s’acaba per conèixer la veritat i la realitat, i és l’alarmant falta d’interès, previsió i planificació en la tramitació de Fuset que difícilment se solucionarà avançant els terminis de presentació de documentació per les comissions, és un profund problema de gestió únicament d’ell.”