Zarapico guardonat amb el Premi Periodista Gil Sumbiela en la seua XIII edició

0
145

D. Manuel Andrés Zarapico guardonat amb el Premi Periodista Gil Sumbiela en la seua XIII edició

El jurat pertanyent a la comissió de l’Associació Cultural Falla Periodista Gil Sumbiela – Azucena, encapçalada pels seus president Just González, Sergio Palop i Claudio Martínez, ha atorgat el premi creat per aquesta falla a D. Manuel Andrés Zarapico.

Aquest guardó pren el nom del que fóra creador i primer president de l’Associació de la Premsa Valenciana, escriptor i informador D. Luis Gil Sumbiela
El guardó té per objecte reconèixer públicament el treball dels informadors que tant fan per promocionar la nostra festa, les Falles. Gràcies a aquesta labor constant en els mitjans de comunicació, la festa fallera aconsegueix una major popularitat dins i fora de les nostres fronteres.

En aquesta desè tercera edició el premi se li ha concedit a Manuel Andrés Zarapico reconeixent la seua labor en una extensa i dilatada trajectòria professional, en programes de televisió, publicacions especialitzades en el món de les falles, amb premis i guardons en aquest àmbit, guions de presentacions, obres de teatre i poesia festiva.

A aquest currículum professional se sumen altres reconeixements propis de la nostra festa, com el Bunyol d’Or amb fulles de llorer, així com el Ninot d’**Or del gremi d’Artistes Fallers, entre uns altres.

Aquest guardó se li atorga per la seua trajectòria i experiència, durant anys, com a informador de les festes falleres d’una manera rigorosa i objectiva donant a conèixer el sentit de la nostra festa.