SHARE

El Caxton College va ser el lloc triat per la Falla Plaza del Pilar per a celebrar el passat 16 de febrer la Presentació de la seua Fallera Major Infantil.

Joan Orts, President Infantil 2019, va ser l’encarregat de donar la benvinguda als components de la comissió infantil, rebent en últim lloc la xiqueta que tan bé ha representat a aquesta comissió durant tot 2018, María **Carabal Martí. Amb tots els falleritos i falleritas en l’escenari era el moment de posar-se en peus i rebre amb tots els honors a Tania Güil Barberá, qui per fi lluiria la banda que l’acredita com a Fallera Major Infantil 2019.

Després de les paraules plenes d’afecte dedicades a Tania per Lydia González Merino, mantenidora de l’acte i Fallera Major 2008 de la Falla Plaza del Pilar; Rocío i José Javier, Fallera Major 2019 i President de la comissió, van voler ser els primers a donar l’enhorabona a Tania i Joan; enhorabona a la qual també se sumarien l’Altar del Pilar i un gran nombre de falles amigues a les quals la comissió agraeix la seua assistència.

Com és tradició, conclosa la part més protocol·lària de l’acte, els falleritos i falleritas de la Falla Plaza del Pilar dediquen a tots els assistents una divertida obra de teatre on demostren el seu gran talent per a la interpretació i el ball, i que va ser preparada amb molt d’esforç per la delegació d’infantils. Aquesta obra, amb títol “Meravellada”, estava dedicada a homenatjar en certa forma també a Òscar Villada, artista infantil, sent les seues falles plantades en la Falla Plaza del Pilar les protagonistes de tan divertit “apropósit”.