Aldaia acull una xarrada de música confrare amb quatre referents

0
638

La Banda de Cornetes i Tambors del Santíssim Crist dels Necessitats d’Aldaia ha organitzat per a dissabte que ve, 27 de maig, una xarrada-debat sobre el present i el futur d’esta formacions musicals. L’acte cultural tindrà lloc a les 19 hores en el Teatre Municipal del Mercat d’Aldaia i forma part de les activitats enquadrades en el desé aniversari de la formació musical aldaiera.

Els participants en la taula són: José Julio Vera, director de la Banda de la Tres Caídas de Sevilla, i un dels més reconeguts del món musical confrare espanyol; Miguel Angel Font, compositor sevillà establit a València i figura entre els primers del seu gènere dins del món musical confrare; Luis Sánchez Madueño, jove director valencià i Ricardo Vázquez, director durant 15 anys de la Banda de Sant Lluís Bertran de València.

El president de la formació aldaiera, Juan Segarra, ha afirmat: “l’ acte té una notable importància per l’assistència de quatre referents del món de la música confrare d’Espanya i de les nostres terres valencianes. Volem aportar el nostre gra en les activitats culturals de la nostra població, Aldaia, amb esta xarrada i posar damunt de la taula qual pot ser el futur”.