Alfred García homenatja les Falles en una cançó

0
606

Alfred García, concursant del Talent Xou Operació Triomf de l’edició 2017, ha dedicat una cançó a les falles de València.

El cantant català va poder viure en primera persona la cremà de la Falla Municipal dels artistes PichiAvo en la Plaça de l’Ajuntament les passades falles, quan es trobava a València realitzant promoció. A més Alfred va gaudir d’una mascletà, al costat de les Falleres Majors de València 2019, Marina Civera i Sara Larrazabal, tal com es pot veure en un ‘story’ que va pujar el cantant al seu compte de Twitter.

És per això que tal vegada es va contagiar de l’esperit faller i d’això va eixir el tema «Crema la nit», tema que s’inclourà en la reedició del seu disc 1016 El Cercle Roig, que ha interpretat al costat de Txarango i que veurà la llum el pròxim 1 de novembre.

Tal com expressa en les seues xarxes socials, la cançó és un homenatge a les falles de València, a la seua cultura, a la seua gent, i a l’amor per la terra.

El cantant estarà signant el seu disc a València el pròxim dia 4 de novembre, i els seus fans estan ja esperant tornar a veure-ho en els escenaris de la capital del Túria.

Així sona la cançó «Crema la Nit»: