Álvaro Moliner mostra el millor del mantó

0
335

Fins al 23 de maig en la primera planta d’El Corte Inglés de l’Av. França

Álvaro Moliner no sols és conegut per haver-se situat a l’avantguarda de la indumentària tradicional sinó també per ser l’únic especialista de València en Mantons.

El mantó de Manila, una peça de vestir tan nostra i que amb el temps es revalora, és un dels grans puntals d’esta casa des de la seua fundació i una peça que mimen molt.

A fi d’acostar la cultura del mantó al públic en general, Álvaro Moliner ha organitzat la I Mostra de Mantons Antics en l’espai d’indumentària que té en la primera planta d’El Corte Inglés de l’Av. França.

Des d’ahir i fins a dimarts que ve, totes les persones que s’acosten podran descobrir part de la seua extensa col·lecció, peces de gran valor ja que superen els 100 anys d’antiguitat.

Fotografies de José González

Autèntiques obres d’art i un luxe per als sentits

Una col·lecció d’enamores centenària que formen part del nostre país i de la nostra regió.

Gràcies a les activitats organitzades entorn del mantó podrem saber un poc més sobre el seu origen i els seus usos tant en l’antiguitat com hui en dia.

Com a colofó a esta I Mostra, demà dissabte 20 de maig, a les 19:15 hores, tindrà lloc una desfilada de mantons antics en la terrassa d’El Corte Inglés de l’Av. França (8a planta). L’entrada serà lliure i gratuïta i es mostraran mantons no exposats en l’exposició.