Ana Górriz i Mar Riquelme conclouen amb el cicle de proclamacions a l’Ajuntament

0
330

La Plaça de l’Ajuntament d’Alacant ha acollit la proclamació de les belleas 2020-21 de la comissió de Carrer Sant Vicent. Així, les belleas i dames d’honor, adultes i infantils, 2020-21 de Carrer Sant Vicent són Ana Górriz i Mar Riquelme i les seues Dames, les germanes María i Elena Gascó, Isabel Aznar i Noelia Martín.

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, ha agraït avui als foguerers “que hagen mantingut visca la flama de les Fogueres” des que la situació sanitària va permetre reprendre les proclamacions de les belleas dels 52 districtes que restaven quan al març es va decretar l’Estat d’Alarma. A aquest esdeveniment també ha acudit la Bellea del Foc 2019, Isabel Bartual, comissionada d’aquest districte.

El primer edil, que ha estat acompanyat pel regidor de Festes, Manuel Jiménez, ha emfatitzat també sobre la tasca desenvolupada per la Federació de Fogueres, que presideix Toñi Martín-Zarco. L’acte, sota el lema “Atrapant somnis”, ha complit el conjunt de mesures sanitàries obligades pel COVID-19.

La foguera adulta és original de Rafael Lidón. El seu lema, “Un somni impossible” i figurarà en 6a categoria. La infantil, comissió que presideix Carmen Casares, té com a lema “25 de Maig”, i estarà en 2a categoria. El seu autor també és Rafel Lidón, qui ha renovat amb Carrer Sant Vicent per a 2022.