Ana María Castro Pérez, Musa de la Música 2017

0
637

Wendy Elizabeth Bernal Castro i Marta Moreno García acompanyaran Ana María Castro Pérez en el seu regnat com a dames de la Musa

L’Auditori de Torrent va ser testimoni ahir de l’exaltació d’Ana María Castro Pérez com a Musa de la Música 2017 i el nomenament de les seues dos dames, Wendy Elizabeth Bernal Castro i Marta Moreno García, els que seran el seu suport en este regnat que comença amb este acte tan emotiu i familiar.

L’acte va començar amb un homenatge a la Musa de la Música 2016, Gema Guillamón Cervera i les seues dos dames Paula Descalzo Grau i Clara Cervera Calzado, els que han representat a la Unió Musical durant tot enguany. Gema Guillamón va passar el testimoni d’este regnat a Ana María Castro fent entrega de la banda que l’acredita com a Musa de la Música. Tot seguit, l’alcalde Jesús Ros va dedicar, en primer lloc, unes paraules tant a Gema com a Ana María, felicitant-les pels seus regnats i oferint a la Musa de la Música 2017 tot el suport i l’ajuda necessària per a esta nova etapa. En segon lloc, va fer entrega del símbol representatiu a Ana María Castro, la insígnia que lluirà la Musa en tots els actes.

Tota la família de la UMT va acompanyar Ana María Castro en esta exaltació tan important per a ella que va finalitzar amb el discurs de la mantenidora, la diputada dels Corts i ex alcadesa, Mª José Catalá Verdet, qui va anunciar a la musa la composició d’una peça musical que portarà el seu nom com a títol: Ana María Castro Pérez. Per a tancar l’acte, la Jove Orquestra de la Unió Musical de Torrent, dirigida pel seu director Rafael Ortí, va oferir un concert a tots els presents.