Anna Ruiz i Giovanni Nardin aniran desvelant les claus de la falla infantil municipal 2017

0
196

Anna Ruiz i Giovanni Nardin han creat un blog en el que aniran descobrint d’ací a març de 2017 detalls de la falla infantil que plantaran en la Plaça de l’Ajuntament de València.

La direcció del blog és: http://anruisos.wixsite.com/descobrirredescobrir

I comença amb la següent introducció per part d’Anna Ruiz i Giovanni Nardin:

“Descobrir i Redescobrir és el títol de la nostra proposta per a la falla Infantil de l’Ajuntament 2017. Serà una falla amb una personalitat molt diferent, possiblement al principi vos estranye però esperem que després vos agrade tant com a nosaltres. Per això hem decidit crear esta pàgina per a presentar-vos, cada mes des d’ara fins a Falles, el procés de construcció d’eixe món fantàstic que conformarà la falla. I així quan estiga al carrer pugueu trobar els personatges que més vos han agradat.

​Quan llegim un llibre sembla que estiguem dins d’un món desconegut, diferent del nostre entorn habitual i és molt divertit imaginar com serien eixos personatges i llocs que ens descriuen. Doncs això és el que hem fet nosaltres per a la falla, imaginar-nos cóm són els personatges d’una llaaaaarga llista de llibres, alguns més coneguts que altres però que ens agraden molt i volíem compartir amb vosaltres. I si algun d’estos personatge que vos presentem vos desperta curiositat, tal vegada vulgueu conéixer la seua història. Els llibres podreu trobar-los en les biblioteques de València i per això hem posat una pestanya que diu: “Biblioteques” per a facilitar-vos la vostra recerca. I si encara vos costa molt llegir demaneu-li als vostres majors que vos lligen”.