Benetússer acull la XXVII Marató de Truc Regne de València

0
116

Un total de 27 Juntes Locals Falleres van acudir al torneig

Els representants de Junta Central Fallera de València van ser els guanyadors de la XXVII Marató de Truc Regne de València. El torneig, que es va celebrar el passat dissabte 16 de desembre a l’Antic Col·legi Villar Palasi de Benetússer, va enfrontar en la final a la Falla Maria Ros-Manuel Iranzo, com a representants de la Junta Central Fallera de València, contra la Junta Local de Carlet que, finalment, va quedar subcampiona. L’amfitriona Junta Local Fallera de Benetússer va acabar en el tercer lloc i la de Alfafar, en el quart.

A l’acte va acudir Rocío Gil, Fallera Major de València, que va presidir la marató al costat de Patricia Villar i Claudia Palomares, Falleres Majors de Benetússer. També van assistir algunes representants de les festes falleres d’altres localitats.

Aquesta edició de la Marató de Truc, organitzada per la Junta Central Fallera de València i la Junta Local de Benetússer va comptar amb la participació de 27 Juntes Locals Falleres i amb la presència de l’Alcaldessa de Benetússer i la Presidenta de la Junta Local de la ciutat. A més, es va celebrar el conegut com “Trofeu del pernil”, guanyat finalment per la Junta Local Fallera de Catarroja.

Després de la celebració de les partides, es van degustar les paelles de germanor, on es va respirar un gran ambient faller