Benicarló i de la Pobla de Vallbona exalten a les seues FM

0
662

La Fallera Major Infantil de València, Daniela Gómez, va fer acte de presència en els dos municipis.

El passat cap de setmana, 9 i 10 de desembre, van tenir lloc les presentacions de les Falleres Majors de Benicarló i Pobla de Vallbona, respectivament, amb les seues Corts d’Honor. El dissabte de matí, a l’Auditori Pere Mercader de Benicarló, va tenir lloc l’Exaltació de la Fallera Major Infantil de 2018 de la ciutat, María Orero i Maura. A l’acte va assistir la Fallera Major Infantil de València, Daniela Gómez, que va ser rebuda, al costat de Ramón Estellés, Secretari General de Junta Central Fallera, a l’Ajuntament. Allí es trobaven la Fallera Major Infantil de 2017 de la ciutat, Nerea Beltrán, al costat de María Orero i la seua Cort d’Honor per a rebre també a les Juntes Locals de Borriana i la Vall d’Uixó.

Després d’aquesta recepció a l’Ajuntament de la ciutat, van anar en cercavila fins a l’auditori, acompanyades de les tretze comissions falleres de Benicarló, representades pels seus components infantils. En l’acte, María Orero va rebre els atributs que la converteixen en Fallera Major Infantil de la ciutat de la mà d’Ilde Añó, regidor de Festes i Falles, i de Federico Guimerà, president de la Junta Local Fallera. Daniela Gómez va ser l’última a fer acte de presència a l’escenari, entre els aplaudiments d’un públic que va mostrar la seua alegria de poder comptar amb ella en l’Exaltació. Finalment, va tenir lloc un Vi d’Honor.

Nagore Andero Cervera, Fallera Major de Benicarló de 2018, va ser exaltada per la vesprada, també a l’Auditori Pere Mercader. Abans d’aquesta celebració va tenir lloc de nou una recepció a l’Ajuntament de la ciutat, on es trobava la Fallera Major de Benicarló de 2017. Acompanyades de les tretze comissions de Benicarló i els seus representants majors van anar també en cercavila fins a l’auditori. La presentació va comptar amb Pili Masip Compte com a mantenidora d’un acte ple d’emoció que va finalitzar amb un sopar i un ball a càrrec del Duo Fantasia.
La Pobla de Vallbona va viure també el seu intens dia de presentacions falleres el diumenge 10 de desembre. Daniela Gómez i la seua Cort d’Honor van acompanyar a Alexandra Pitarch i Asensi, Fallera Major Infantil de la Pobla de Vallbona del 2018, i a Estela Saiz i López, Fallera Major de la ciutat del 2018 en l’acte que les presentava oficialment com a representants falleres de la ciutat, al costat de les seues respectives Corts d’Honor.

Les representants valencianes van pujar a l’escenari de la Casa de la Cultura, on van saludar a la Cort d’Honor, formada per les Falleres Majors de 2017 de sis de les set comissions de la localitat. La Junta Local Fallera de la Pobla de Vallbona els va lliurar un detall abans d’acomiadar-les. El president, Jesús Rubio Benavent, va voler agrair en el seu discurs a les comissions de la ciutat pel seu suport, però particularment, va mostrar el seu reconeixement i gratitud als dos delegats de cadascuna de les comissiones que formen part del seu equip a la Junta Local Fallera. La celebració va tenir com a colofó un Sopar de Gala al Restaurant Rascanya de la localitat.