Borrull Socors lliura el premi Latorre a la trajectòria fallera a Paco Llago

0
796

El jurat, format per Pere Fuset, Paco Lledó, Félix Crespo i Enrique Real, destaca “la professionalitat i el lliurament personal a les Falles” del guardonat.

La Falla Borrull Socors ha lliurat a Paco Llago el premi Latorre a la trajectòria fallera. Així ho ha decidit el jurat del certamen, constituït per l’actual president de Junta Central Fallera (JCF), Pere Fuset, i els expresidents Paco Lledó, Félix Crespo i Enrique Real. Reunits aquest dimarts, en un menjar al costat de la presidenta de la falla, Pepa Gómez, i els fallers organitzadors de la cita, el jurat va coincidir a destacar “la professionalitat i lliura persona a les Falles i la institució de Llago”.

La gala va tindre lloc, a les 22:30 hores, en el casal de la Falla El Pilar, on Latorre va començar la seua vida com a faller, i va estar precedida per un sopar que cuinat i servit pels propis fallers de Borrull Socors. En la cita, es va tindre un record especial per al recentment desaparegut Paco Carsí, també es va lliurar el recentment proclamat premi Latorre per la seua contribució a la cultura valenciana a la pirotècnica Reyes Martí.