Churruca Hispanitat homenatja a un dels seus fallers abans de la seua aventura de quatre mesos amb moto

0
685

Dissabte passat dia 22, un grup d’amics de la falla Churruca-Hispanitat de Port de Sagunt van organitzar una festa sorpresa per al seu faller José Luis Rico Canet que, a partir de dilluns que ve, 1 de maig, realitzarà un viatge amb moto per 25 països, més de 55.000 quilòmetres, durant quatre mesos, per mig món.

El recorregut que realitzarà este faller serà el següent: Espanya, França, Itàlia, Eslovènia, Croàcia, Sèrbia, Bulgària, Turquia, Geòrgia, Azerbayán, Iran, Pakistan, Índia, Nepal, Pakistan, Xina, Kirguistán, Kazajastán, Rússia, Mongòlia, Estoniana, Letònia, Lituània, Polònia, República Txeca, Alemanya i volta a casa per França.

En la festa sorpresa organitzada per la seua comissió, se li va fer entrega d’una placa commemorativa per la seua gran gesta així com un banderí amb el seu escut i la bandera d’Espanya, d’una banda, i per l’altre, l’escut de Churruca-Hispanidad i la senyera perquè li acompanye durant este viatge.

Tots els interessats poden conéixer més de prop la gesta que realitzarà este faller de Port de Sagunt així com fer un seguiment del recorregut a través del blog de José Luis Rico www.viajaenmotoconchefi.com