MA-VI-MAR confecciona un “alçaor” per a les FFMMV i les seves corts d’honor

0
477

La botiga d’indumentària valenciana MA-VI-MAR s’encarregarà de la confecció del disseny exclusiu d’ahuecador per a les nostres Falleres Majors i les seves Corts d’Honor 2020.

MA-VI-MAR és una tendeixi indumentària valenciana que es va crear en 1985. Les sigles vénen de les inicials dels nomeni de les filles de Victoria: Mar i Mº Victoria, les podem veure a la foto que presideix la paret principal de la botiga, en aquest bell quadre representant una família fallera.

MA-VI-MAR, més de 35 anys al servei de la Indumentària Valenciana. Per tota aquesta trajectòria i artesania en el treball que realitzen, aconsegueixen el carnet d’artesanes l’any 2004. A més, han rebut també el Premi Lauri Volpi per la seva contribució al món faller i la seva trajectòria en la indumentària valenciana.

D’aquesta manera, Victoria i Mar uneixen la seva experiència, experiència, artesania, creativitat, i disseny, per a crear un nou sistema d’ahuecador per al vestit regional, sense la utilització de materials rígids, utilitzant un nou sistema de cilindres flexibles, amb l’objectiu d’aconseguir un vol prefecte, natural, homogeni i lleuger.

Aquest nou sistema exclusiu, aquesta patentat amb el nom d’Alçaor.

Per a la confecció d’aquest disseny exclusiu de ahuecador per a les nostres Falleres Majors i les seves Corts d’Honor 2020, s’han utilitzat:

– Materials flexibles, lleugers, duradors i de màxima qualitat.

– Cinturilla ampla acabat en elàstic per a més comoditat.

– Personalitzat cadascun amb el seu nom brodat. A causa de la gran acceptació que va tenir aquesta original idea de MA-VI-MAR amb les Corts d’Honor i Falleres Majors del 2017, Un any més, les Corts d’Honor i les seves Falleres Majors del 2020 tornaran a portar l’Alçaor personalitzat, brodant el nom de cadascuna d’elles.