Ciutadans (Cs) afirma que Fuset torna a generar polèmica per mantindre les bases per a les falles municipals de 2018

0
618

La regidora Amparo Picó critica que l’edil governe per a una minoria.

Ciutadans (Cs) ha afirmat que el tripartit manté la polèmica en l’elecció dels projectes de les falles municipals de 2018 ja que ha mantingut sense canvis les bases a què han d’atindre els professionals que vullguen optar, ha manifestat la regidora Amparo Picó.

“El posicionament de l’edil Fuset i del tripartit és més del mateix respecte a l’any passat, la qual cosa comporta córrer el mateix risc de generar polèmica i descontentament social per part del col·lectiu faller i de la societat valenciana”, ha explicat la regidor de Cs.

La regidora Picó ha agregat: “Estem a favor que el jurat per a triar els projectes de les falles municipals de 2018 estiga configurat per artistes fallers, professionals de les belles arts i/o persones molt directament relacionades amb el món de les Falles”. L’edil de Cs ha matisat que les bases per a triar les falles municipals “han de tindre la particularitat que en un dels articles es garantisca el total respecte de la verdadera essència de les falles i que, abans que res, responguen al gust i les expectatives de la gran majoria del col·lectiu faller i dels valencians”.

Per a finalitzar, Picó ha agregat: “Els esbossos deurien de ser triats en funció d’una majoria i no d’una minoria per a evitar lamentables i innecessàries situacions com les succeïdes enguany amb les falles municipals, màximament en un any tan rellevant per a la història de València en la que les nostres Falles han sigut reconegudes Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la Unesco”.