Comença l’exercici 2018 en la Falla Tomasos

0
409

El passat dia 21 d’abril, la Falla Tomasos-Carlos Cervera anomenava en la Junta General celebrada com a Fallera Major per a l’exercici 2017-2018, a la senyoreta Amparo Nuñez Miralles.

Així mateix, la comissió comunicava la contractació dels seus artistes.

Per al monument infantil, depositen la seua confiança per segon any consecutiu en Samuel Martinez i Mery Esteban, els quals, després del podium collit en les passades Falles, renoven amb major il·lusió encara si és possible, i amb un projecte ambiciós, el qual donarà molt que parlar.

Per al monument gran, s’ha decidit confiar en Luis Espinosa, artista faller procedent d’una gloriosa saga d’artista fallers de renom, i acostumat a collir grans premis en les primeres categories de la classificació de falles de València. Luis ha presentat un projecte molt russafeny, que no deixarà indiferent a cap dels visitants que passen per esta plaça durant la setmana fallera.

Ambdós projectes, seran presentats oficialment en el mes d’octubre, com és costum en esta comissió. Finalment van agrair a Paco Borja, els tres magnífics anys que els ha donat, plantant el monument gran, desitjant-li la millor de les sorts, i recordant-li, que en Tomasos té sa casa.