Complet cap de setmana de clausura del XIII Concurs de Tir i Arrossegament “Ciutat de València”

0
251

Tercer i últim cap de setmana de Tir i Arrossegament en el llit del riu. Una setmana més es va poder viure l’emocionant competició d’este esport tradicional que mesura a les millors caps de la Comunitat. Este últim cap de setmana, a diferència de les anteriors, era la modalitat de “Tir al Barquet” en la que competien. Centenars d’espectadors van ser omplint la pista preparada per a la competició al llarg del cap de setmana. Majors i xicotets van disfrutar coneixent més de prop este esport.

A més des de l’Agrupació de Falles La Seu-La Xerea-El Mercat es van programar activitats complementàries per a convertir-ho en un pla complet i per a tots els públics. El dissabte al matí els xicotets que es van acostar al recinte van poder disfrutar amb Ecoembes. Divertides activitats d’allò més divertides a més de conscienciar en la importància del reciclatge. Per als que no van poder estar el dissabte van tindre una nova oportunitat el diumenge amb noves activitats. Els més menuts van poder disfrutar i per a ells va ser sens dubte una experiència constructiva. El diumenge també va haver-hi pla per als majors, un exquisit “Quint i tapa” organitzat per a amenitzar el matí del diumenge. Amb açò es potenciava un concurs d’allò més complet.

Entorn del XIII Concurs de Tir i Arrossegament “Ciutat de València” la varietat d’iniciatives ha sigut d’allò més completa. Des de l’esmorzar popular que va tindre una gran resposta fins a les activitats educatives, al mateix temps que divertides, per als xicotets de la casa.

El balanç final és més que positiu per la bona acollida de tota iniciativa que s’ha oferit al públic. Ara toca agafar forces i, com sempre, treballar per millorar l’any que ve.