Crespo manifesta que “el estel·lar Dream Team 2015 de Fuset hi ha desaparegut”

0
562

En dos anys ha tingut tres directives distintes i en l’últim any ha provocat tres dimissions de responsables d’àrees.

“L’alcalde i president nat de JCF Ribó ha de forçar Fuset, el responsable ‘del error garrafal’ a assumir responsabilitats d’una vegada per sempre, per la nefasta gestió durant estos dos anys, estant més preocupat per la carrera successòria de 2019 a l’alcaldia que per la gestió de la Festa”.

“L’empremta Fuset” està marcada per la inestabilitat orgànica que és el reflex de l’absència, després de dos anys, d’un projecte viable i creïble del que vol per a la festa i el col·lectiu faller. Més ocupat i preocupat a fer política i esborrar l’empremta del que realitza anteriorment pel PP, ha convertit la Junta Central Fallera en un laboratori d’experiments.

• “Fuset no pot tindre la consciència tranquil·la, quan justifica als cessats, utilitzats com a escuts humans, que ho han sigut per distints temes polèmics eludint la seua responsabilitat una vegada més, quan els líders del seu partit li han enlletgit la conducta per la mala gestió dels mateixos. El Jo no sé res, només passava per ahí…, retrata amb total encert la personalitat d’un polític”.

• Continua rodejant-se de membres de la Sectorial de Festes de Compromís, com així ho han reconegut tots ells.

El regidor del grup municipal Popular, Félix Crespo, després de conéixer la nova composició de la directiva de Junta Central Fallera per al pròxim exercici, ha realitzat una valoració sobre el que han sigut estos dos anys d’inestabilitat orgànica i gestió polèmica en l’òrgan autònom.

Després de realitzar un balanç reeixit de les Falles del 2017 en el Ple i Assemblea de Presidents de què ni els fallers van donar crèdit, ell mateix va aportar a les 48 hores la conclusió d’este balanç: cessar al secretari general i buscar així una diana on desviar les moltíssimes crítiques a la seua gestió en forma de reprovació.

“La falta de respecte institucional ‘al màxim òrgan de govern i de direcció de la Junta Central Fallera’ i als seus membres, la mentida, el menyspreu i la baixesa política del regidor Fuset es presenta novament, quan fa quatre dies en el Consell Rector de Junta Central Fallera, a preguntes dels membres de l’oposició en relació al cessament del secretari general i Vicepresidents, es va negar a comentar res, afegint que no era eixe el fòrum i que ho faria en el Ple de JCF. I després de sol·licitar que amb eixa literalitat constara en acta, comprovem que s’anuncia la nova composició en una ‘reunión informativa’ que no en el Ple de JCF”, ha evidenciat Crespo.

L’edil popular ha manifestat que “s’ha consumat la irresponsabilitat del regidor Fuset, en un gest de covardia política sense precedents, ja que ha optat per la via més curta i fàcil, cessar als col·laboradors per l’anomenats en un exercici d’autèntica misèria política per a no assumir el les responsabilitats que en dos anys ha evadit. Ha utilitzat al secretari general, vicepresidents i membres de JCF com a escuts humans, per a protegir-se i que les crítiques es dirigiren cap a ell, perquè no li esguitara cap tema mediàtic i estar així protegit davant dels problemes que només ell hi ha generat”.

Les contínues declaracions de membres de JCF de que “no s’estaven fent les coses bé, que no se’ls deixava treballar i que mai havien vist tant grau de politització dins de la Junta Central Fallera, els seus òrgans i en la pròpia festa com en estos dos anys, i no pareix que el problema siguen fallers que porten dedicats a la festa des de fa dècades i de forma altruista, i que han sigut cessats o han dimitit”.

“Mai va eixir a defendre els seus vicepresidents, sent moltes les ocasions que els va deixar sols davant dels mitjans de comunicació, com en temes polèmics com les normes de protocol, a què es va referir Fuset amb el famós “me vaig assabentar quan estaven firmades”, els versos que es publiquen en el llibre faller obligant els presidents a votar-los any rere any, la històrica reprovació que portaré a les seues esquenes mentres siga President de JCF, l’intent fallit de consecució rècord guinness de paelles per segona vegada en pocs mesos, retirada del retall en la subvenció de la il·luminació, entre altres”.

“Els conflictes i polèmiques provocades, assemblea rere assemblea de presidents de falla, són únicament i exclusivament responsabilitat del regidor i president Fuset, culpar i cessar als membres dels seus successius equips, per la seua reprovació i de la deriva i malestar generada en el col·lectiu faller és simplement un retrat de la covardia d’un polític que el seu propi partit hauria d’analitzar i que no es mereix esta ciutat”, ha indicat Crespo.

A més, el regidor popular ha volgut expressar la seua “felicitació sincera a la nova Junta Directiva per al pròxim exercici, que a la majoria de membres conec de fa temps, desitjant-los tota sort d’èxits, que també ho seran per al col·lectiu faller i la festa. I espere que el president Fuset els deixe treballar i la seua experiència es prolongue més enllà d’un any”.

Crespo ha instat l’alcalde i president nat de JCF, Ribó, “a que no pot romandre més temps en silenci i ha d’instar a Fuset, el president del “error garrafal” a adoptar les responsabilitats que com a regidor i president de l’òrgan ha d’assumir per generar polèmiques que no existien i crear malestar i tensió en el col·lectiu faller. Queda comprovat que no les adopta el propi regidor, més preocupat de la seua carrera política per la candidatura a l’Alcaldia i que no li esguit absolutament res de la seua nefasta gestió durant estos dos anys”.