El Marítim homenatja les seues candidates preseleccionades 2018

0
307

L’Agrupació de Falles del Marítim celebra l’homenatge a les candidates que opten a ser les Falleres Majors de València 2018.

Divendres que ve 28 de juliol, a les 20:30 hores, tindrà lloc en el Paranimf de la Universitat Politècnica de València (Camí de Vera, s/n – Edifici 3A) l’Homenatge a les Preseleccionades que tradicionalment realitza l’Agrupació de Falles del Marítim a les xiquetes i senyoretes triades durant este mes de juliol pels seus Sectors.

Com ve sent habitual en els últims anys, seran les Falleres Majors de València de l’any anterior, 2016, Alicia Moreno i Sofía Soler, així com els seus Talls d’Honor pertanyents a esta Agrupació, xiquetes Irene Gil, Celia Guerres i Alba Viller, les que dirigiran unes paraules a les 10 xiquetes i a les 10 senyoretes que són Candidates a Falleres Majors de València 2018.

Durant el transcurs de l’acte, es mostrarà un audiovisual en què s’arreplegaran els millors moments de les passades Preseleccions en els distints Sectors que formen l’Agrupació de Falles del Marítim.