El món faller col·labora amb el Dia de la Bandereta

0
210

Marina Civera i la seua Cort d’Honor va presidir el Punt de Trobada Solidària

Creu Roja Espanyola ha celebrat a València el Dia de la Bandereta 2018 amb el suport de la Fallera Major de València, Marina Civera, i la seua Cort d’Honor. Després que haguera de ser ajornada per les pluges de novembre, esta jornada tan emblemàtica per a la Institució, amb més de 100 anys d’història, va poder dur-se a terme amb la finalitat de recaptar fons per als programes de la Institució a València.

Amb el lema “Di Sí a la Infància”, la campanya d’enguany ha centrat la seua atenció en els projectes d’Infància i Joventut en dificultat social. Les representants de Junta Central Fallera es trobaven en el Punt de Trobada Solidària situada en ple centre de la ciutat, en la Plaça de la Verge, donant tot el seu suport a esta acció amb la il·lusió que tant els caracteritza.

No van ser les úniques que van eixir al carrer a donar suport a la causa, ja que esta cita anual amb la solidaritat mobilitza a tota la societat valenciana. Així, la ciutat de València es va inundar ahir de creus roges. En total es van instal·lar 95 taules petitòries gràcies a la col·laboració d’empreses, entitats i institucions, i la participació de més de 600 persones col·laboradores, voluntàries i empleades de Creu Roja.

Però el suport del món faller a esta acció solidària tan important no acaba ací, sinó que demà 15 de desembre els fallers de 13 comissions eixiran al carrer amb les vidrioles per a continuar mobilitzant als seus veïns i aportant el seu granet d’arena a la causa. A més, s’instal·larà una taula durant tota la jornada en el Centre Comercial Gran Túria.

“Dediquem el Dia de la Bandereta a favor de la Infància perquè des de Creu Roja treballem per a cobrir les necessitats bàsiques dels xiquets, xiquetes i adolescents, i a més per a fomentar la igualtat d’oportunitats, la cohesió social i la participació com a ciutadans i ciutadanes de ple dret”, assenyala Rafael Gandia, president de Creu Roja Espanyola a València.

Fotografies: Armando Romero.