El Valencia C.F desfilarà en l´ ofrena de les falles 2019

0
277

El València C.F desfilarà finalment en l’ofrena de flors a la Verge dels Desamparats, el pròxim 18 de març per a celebrar el centenari del Club.
El València C.F desfilarà finalment en l’ofrena de flors a la Verge dels Desamparats, el pròxim 18 de març, després de l’aprovació, sense oposició, per part de l’assemblea de presidents de Junta Central Fallera.

Els presidents de falla van acordar en l’assemblea celebrada el dia 22 de gener que , un centenar de persones, vinculades al València C.F; desfilen el pròxim dia 18 de març, a les 15.00 hores (abans de l’inici oficial de la desfilada de les comissions), pel carrer Sant Vicent, per a celebrar el centenari del club, després de la proposta que l’equip de futbol realitzara ,mesos abans, a Junta Central Fallera.

El Regidor de Festes i Cultura festiva, Pere Fuset, va puntualitzar el seu acord amb el club sobre el compliment de les normes de l’ofrena, i el compromís del València al fet que almenys un 90% dels participants vestiran amb la indumentària tradicional valenciana.
A més, seran molts els actes que celebraren les comissions falleres per a retre-li homenatge al club de futbol. La falla “Tio Pep” (Plaza de la Reina-Sant Vicent), dedicarà la seua falla íntegra al club, gràcies al treball del taller de Manolo García Carpinteria, que han realitzat una copa gegant, recreació de la falla “El Lleó de Mestalla”, plantada per uns socis de l’equip “xé” en la Plaça Canalejas en 1925.
D’altra banda, la falla Barri Beteró , guanyadora del ninot indultat infantil 2018, presentarà també, divendres que ve en l’Associació de Futbolistes València C.F, la seua ninot infantil, obra de Sergio Ferrer, dedicat també als cent anys del club.

Una vegada més , queda latent la simbiosi entre el València C.F i les Falles.