Els infantils de Teodoro Llorente planten arbres i gaudeixen aprenent sobre la flora de la ciutat

0
515

Enguany la Falla Teodoro Llorente ha volgut donar-li la importància que mereix als seus infantils. Per a açò aquesta comissió està realitzant activitats durant tot el curs faller per als seus fallers més xicotets, intentat inculcar-los així un principi bàsic per a tots: les falles duren 365 dies, no una setmana.

Les delegades d’infantils, Marta Cabanyes i Candela Noverques, han apostat per una sèrie d’activitats culturals, socials i mediambientals. Aquesta és la raó per la qual diumenge passat 12 de febrer, anaren al costat del seu president infantil, les seues falleres majors i altres components de la comissió infantil a plantar arbres a la plaça de la Independència.
Aquesta activitat de jardineria sostenible amb motiu del dia de l’arbre, sota el lema “DÓNA-LI VIDA A la CIUTAT, DÓNA’T VIDA”, va poder dur-se a terme gràcies als magnífics organitzadors de l’Associació de Veïns de la Victòria, els qui van estar molt atents i amables amb la xicalla de Teodoro Llorente. Va ser una excursió molt entretinguda per als més xicotets que van aprendre moltes curiositats sobre la flora que trobem en les places i parcs de la nostra ciutat.

En aquesta jornada, les delegades van voler inculcar-los als més xicotets la importància que tenen els xicotets actes amb els quals contribuir al benestar dels veïns i col·laborar amb el medi ambient. Després d’aquesta experiència, felices perquè els seus noms estaven en alguns arbres, es van dirigir al riu, on una de les seues falleres, Cristina Muñoz Bueno, estudiant de ciències mitjà ambientals, va compartir els seus coneixements amb la resta de fallers.

Van plantar llavors per a cuidar-les en les seues cases, van aprendre sobre la flora i la fauna de la nostra ciutat, aprenent que plantes són autòctones, com el lliri groc. Mai més els infantils de Teodoro Llorente arrancaren una canya, doncs són plantes invasores.

Marta i Candela han declarat que estan molt satisfetes amb la seua labor enguany, que estan gaudint amb els xiquets i que és important dur a terme aquest tipus d’activitats, ja que les falles són més que una festa.