Emotiu missatge de despedida de José Manuel Acosta

0
642

José Manuel Acosta García, Vicepresident 1r de Junta Central Fallera, responsable de les àrees de Festejos, Infantils i Joventut i Esports, ha presentat la seua dimissió en el càrrec per a les Falles 2018 i s’ha despedit del món faller, a través del seu perfil personal en una coneguda xarxa social, amb este emotiu missatge:

“Ja han passat quasi 48 hores des de l’última assemblea de presidents, una assemblea de presidents que formalitzava la dissolució de Junta Ccentral Fallera fins a la seua nova composició en el mes de maig. Una nova composició en què ja no estaré. I és que hi ha vegades en la vida, en les que un ha de prendre decisions importants, i esta possiblement ha sigut una de les mas difícils. Però les meues circumstàncies actuals, fan que em que baixe d’un tren, que m’ha portat a conéixer el món faller des d’un punt de vista espectacular i meravellós. L’empresa i la meua família (la meua dona i els meus dos peques) necessiten molt més del meu temps i jo del seu, per la qual cosa estic convençut que encara que la decisió ha sigut difícil, ha sigut encertada.

Agrair de cor a totes les persones que m’he trobat en este gran viatge, i que són part important de les falles.

A Pepe, Montse, Javi, Inma, Merche i Jose Luis, perquè ha sigut un plaer compartir tants moments amb vosaltres d’una manera tan especial.
A Monica Ballester, Nacho Garcia, Pepe Garcia, Enrique Salvador, Jose Fuster, Fernando Seguí, Jose Vicente Lahuerta i Paco Sivera, perquè ha sigut un verdader plaer treballar braç a braç amb vosaltres.

A tots els components de les delegacions de Festejos, Infantils i Joventut, i Esports, perquè gràcies a vosaltres, la festa de lesFalles és més i millor. Heu treballat molt i bé.

A Josep Lluis Marin i Amadeu Mezquida, perquè ha sigut molt fàcil treballar amb vosaltres.

Sobre tot a Pere Fuset, per confiar en mi per a pujar al tren. Gràcies Pere, perquè com a faller he viscut moments inoblidables, he pogut viure la festa des d’un punt de vista brutal, i perquè des del principi fins al final has complit amb l’única condició que jo vaig posar per a acceptar el càrrec. Que tant jo com les delegacions que coordinava tingueren poder de decisió.

Menció a banda té la meua dona, Ana. Carinyo, no tinc paraules per a explicar el que agraïsc la teua compresió, i paciència durant estos dos anys. T’has hagut de multiplicar perquè jo poguera disfrutar d’esta experiència. Has sigut el meu suport en els moments durs, el meu confident en els moment de dubte, i el meu major fan en els moments alegres. Només puc dir-te ET VULL.

S’acaba una etapa, una etapa en què vos puc assegurar que he intentat seguir al peu de la lletra una premissa que em va dir un amic “tu missió en JCF és ajudar a les falles”. I així ha sigut, he intentat ajudar en tot el que he pogut a tots els presidents, falles i fallers que he pogut. En dos anys he hagut de prendre moltes decisions, i l’única cosa que puc assegurar, és que totes les decisions que he pres han sigut, primer des del consens i el diàleg, i després perquè estava convençut que era el millor per a les Falles.

Temps hi ha per davant per a fer balanç…

P.D: #tenemosqueconseguirelrecordguinnessdepaellas”