Entretelares mostra les teles de la Cort d´Honor de la Fallera Major de València

0
256

Entretelares va presentar el passat dijous 21 de novembre les teles que lluiran les components de la Cort d’Honor de la Fallera Major de València.

La firma s’ha mostrat amb il.lusió i ganes de realitzar les teles: “La confiança que JCF deposita en nosaltres ens anima a continuar treballant dur i amb il·lusió, renovant tots els anys els dissenys dels nostres teixits, cada vegada més distingits i diversos, elevant així el seu prestigi”.

Endinsant-se en les teles, el primer vestit oficial del segle XIX està teixit en estret amb un dibuix antic de finals del segle XVIII en fons seda i tramat amb 12 colors incloent ore metall en l’ornament. El cosset de mànega llarga està fet en seda, que concorda amb els colorits de les respectives faldes.

En el segon vestit del segle XVIII, s’ha triat un disseny específic, on no porta metall. Amb un ample de 140 cms, destaca el gravat de fons que coordina amb el gipó negre.

Aquesta firma va iniciar la seua activitat al desembre de 2003 arribant a ser hui dia proveïdor de teixits en totes les botigues del món de la Indumentària de Comunitat Valenciana, Aragó i Andalusia.

Des de 2003, el seu inici, i fins als nostres dies és Proveïdor Oficial de la Bellea Major i Infantil d’Alacant i les seues dames d’honor.

En 2008 va ser Proveïdor Oficial de les Corts d’Honor de la Fallera Major i Fallera Major Infantil de València.

En 2014, 2016, 2017 i 2018 ha sigut Proveïdor Oficial de la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de València.