Exaltació de la Clavariesa Major de l’Altar de Sant Vicent del Mercat

0
100

Dissabte que ve dia 14 de gener tindrà lloc l’acte d’Exaltació de la Clavariesa Major de l’Altar de Sant Vicent Ferrer del Mercat per a les Festes Vicentines de l’any 2017, Senyora Ascensión Garrigues Belenguer.

L’acte donarà començament a les 20 hores amb una actuació musical a càrrec de D. Ignacio Carrer Albert al piano i Sra Lluïa Marín Álvarez, violinista, a continuació es procedirà a la lectura de l’acta de nomenament, la benedicció i imposició de la medalla, glossant l’acte el mantenidor D. Juan Borrás Morell.

Amb l’assistència de l’Honorable Clavariesa de les Festes Vicentines 2017, Senyora Carmela Morell Casañ, els Clavaris Majors i Presidents dels Altars Vicentins i diversos representants d’altres festes i associacions de la ciutat com La Confraria del Sant Calze de València, Amics del Corpus, El Rat Penat, Sant Joan Baptista, Sant Cristòfol, Beat Gaspar Bono i Crist de la Fe, així com les Falleres Majors i Presidents de falles de Pl. Doctor Collado, Mercat Central, Av Oest, Pl. Bisbe Va amistar i Linterna-Na Robella.