JCF comença el curs faller

0
645

El ple corresponent al mes de setembre de Junta Central Fallera ha estat carregat d’informació.

Les diferents delegacions han anat informant de les pròximes dates a tenir en compte en el nostre calendari faller:

– L’acte d’elecció de les màximes representants per a les Falles 2018 serà el pròxim 23 de setembre, a les 20:00 hores, en el Pavelló de la Font Sant Luis. L’obertura de portes tindrà lloc a les 18:00 hores.

– S’ha obert el termini de matrícula en l’Escola de Tabal, Dolçaina i Cant d’Estil en JCF, fins al 30 de setembre. Les classes començaran el dia 16 d’octubre.

– Es recorda a totes les comissions de falla que el termini per a presentar els esbossos dels projectes 2018, en la Secretaria de JCF, acaba el pròxim 30 de setembre.

– El termini d’inscripció al concurs de presentacions finalitza el 5 d’octubre.

– La delegació de “Falla” està preparant unes xarrades sota el lema “Parlen les falles d’ahir” en els casals fallers. La primera d’elles se celebrarà el 5 d’octubre.

– Els cursos CRE d’enguany per als fallers que vagen a la macrodespertà seran del 6 a l’11 de novembre. El curs RGCRE, el 16 de desembre.

– Oberta la inscripció de frontó fins al 14 de setembre. La primera fase del campionat serà el dia 17.

– Oberta la inscripció de futbol sala i futbol 7 fins al 19 de setembre. El campionat començarà el dilluns dia 25.

– Les inscripcions per a la #voltaapeudelesfalles comencen el 25 de setembre en la web www.carreras.deportevalencia.com

– El 30 de setembre serà el II Encontre Jovenil, a la Ciutat de l’Artista Faller, de 17:00 a 00:00 hores. Inscripcions obertes fins 21 setembre.

– El termini per apuntar-se als playbacks (infantil i majors) finalitza el 14 de setembre. El sorteig d’ordres d’actuació serà el dia 19.

– El pròxim 1 d’octubre, Carlet acollirà l’homenatge a les Falleres Majors de la Comunitat. La trobada donarà començament a les 10:00 hores.

– Enguany es celebrarà el primer torneig faller d’escacs. La cita serà el 15 d’octubre i el termini d’inscripció acaba el 5 d’octubre.

– Balls al carrer comencen el dia 8 d’octubre a la Plaça de la Mare de Déu.

Pren bona nota de les dates… comencem!