José Miguel Calap Granell, President de l’Agrupació Falles Centre

0
228

En reunió celebrada la nit del dimarts 6 de juny, en el casal de la Falla Ferroviària, ha tingut lloc l’elecció del President de l’Agrupació Falles Centre.

Dos candidatures es presentaven per a ostentar el dit càrrec, i finalment, ha sigut José Miguel Calap qui s’ha alçat amb el beneplàcit dels presents per a ostentar la màxima representació del dit ens faller durant els pròxims tres anys.

José Miguel Calap ha sigut Vicepresident de l’Agrupació durant els últims quatre anys i ara s’enfronta a este repte amb moltes ganes i il·lusió.

Calap va nàixer el dia de la planta del 1972 i des d’eixe moment és component de la Falla Bisbe Amigó-Cuenca. El ja president va ostentar el càrrec de President Infantil en 1984 i, anys més tard, va estar al capdavant de la comissió del 2008 al 2010. Faller actiu, que ha format i forma part de la directiva de la seua comissió, s’enfronta ara a un càrrec de responsabilitat en la seua volguda Agrupació, on comptarà amb grans amants de les Falles en el seu nou equip.

Enhorabona!