L’agrupació Benimamet-Burjassot-Beniferri van exaltar als seus màxims representants

0
260

Les 19 comissions van exaltar als seus màxims representants per a les pròximes festes

L’harmonia que existeix entre les 19 comissions de l’agrupació Benimamet-Burjassot-Beniferri va tornar a relluir en l’acte d’exaltació dels seus representants per a les Falles 2019. Tots reunits a la Sala Canal, el diumenge 17 de febrer van presentar de manera oficial a les seues Falleres Majors i Infantils, així com als seus Presidents Majors i Infantils. De la mateixa manera, va ser un dia de celebracions i reconeixements dins del sector.

Tots els fallers i falleres d’esta Agrupació van rebre l’afecte especial de la Fallera Major Infantil de València, Sara Larrazábal, que, al costat de la seua Cort d’Honor, no va voler faltar a esta cita tan important en el calendari faller del sector.

Com explica el delegat de l’Agrupació, Pedro Martínez, el seu sector ha creat una insígnia d’or pròpia amb la qual condecorar a les seues comissions. Tal va ser el cas de la Falla Luis Cano, que va rebre un particular homenatge pel seu 75 aniversari. També, la Falla Cristobal Sorní- M.Martín i la Falla Maestro Lope- José Carsí van rebre el reconeixement de tot el sector pel seu 50 aniversari.

Esta nova insígnia va servir també per a reconéixer a dos fallers de les Falles Llibertat- Teodoro Llorente i Espartero- Maestro Plasència pel seu treball i implicació en el món faller durant molts anys.

En definitiva, un dia de moltes alegries per a totes les comissions que, amb els seus representants ja nomenats, es prepara amb molta alegria per a les Falles 2019. “Esta celebració va ser sens dubte el tret d’eixida per a tot el que tenim per davant”, assegura Martínez.

Fotografies: Josep V. Zaragoza.