La Falla Dr. J.J. Dómine aposta per Fet d’encàrrec i Vicent Albert

0
520

La comissió va presentar els seus esbossos per primera vegada en l’Ateneu Marítim de València

La comissió Dr. J.J. Dómine – Port ha anunciat la renovació dels seus artistes fallers. La falla del port com se la coneix, comptarà per sisè any amb Marisa Falcó i Paco Pellicer “Fet d’encàrrec” com a artistes infantils, així com amb Vicent Albert per a la falla gran de l’exercici 2019-2020.

La parella d’artistes Fet d’Encàrrec va presentar la seua proposta “Algú ha vist al papi?”, seguint la seua línia característica en el qual preval la innovació i un element didàctic com a fil conductor de la falla. En aquest cas, en paraules de Marisa Falcó, “es pretén fer un homenatge als papàs que són els que fan que els seus fills mantinguen la tradició de ser fallers, així com fan l’impossible perquè la seua descendència siga el més feliç possible.”

Després de la presentació de l’esbós infantil, Vicent Albert va presentar el seu “Jazz ta be!”, una proposta inspirada en el moviment músical dels anys 20 que l’estètica de l’època amb una crítica sobre la situació política actual. La intenció, com relatava el mateix artista, “és que ens adonem del que aguantem la societat d’avui dia perquè polítics aconsegueixen mantinguen el seu lloc o que uns altres aconseguisquen lliurar-se de les seues corrupcions”.

L’acte va ser presidit per les falleres majors, Sandra Laguna Lleonart i Carla Martínez Pérez, així com pel president infantil Juanjo Lleial Español, i els presidents Luis Mañas, William Woodward i José Luis Ortíz.