La Falla Duc de Gaeta venç en la final de Playbacks del Grup A

0
538

La comissió també es va fer amb el Premi a la Millor Vocalització de Xiquet.

La falla Duc de Gaeta – Pobla de Farnals continua recollint èxits en el Concurs de Playbacks. Els últims els va aconseguir el passat dissabte, 1 de desembre, en la final de la modalitat del Grup A, quan va assolir la primera posició amb la seua representació “Caput Draconis”. El xiquet Luis García Vaquero, un dels protagonistes del playback, guanyà el Premi a la Millor Vocalització de Xiquet.

En segona posició quedà la falla Avda. Regne de València – Císcar que, amb un espectacle que portava per nom “Wonderland”, va conquerir a un jurat que li atorgà també el Premi al Millor Decorat. La tercera posició va ser per a la comissió Mercat de Castella, amb la seua actuació “Elemental”, mentre que en quart lloc, la falla Francisco Climent – Uruguai triomfà amb “Massai – Samburhu”. Sandra Muñoz Oliver, membre d’esta comissió, va ser la guanyadora del Premi a la Millor Vocalització de Xiqueta.

La quinta i la sisena posició van ser per a les falles Jerónima Galez – Litògraf Pasqual i Abad, amb “De vuelta al reino” i per a Fray J. Rodríguez – Pintor Cortina, amb “El reino del hielo”.

Fotografies: Armando Romero