La Falla El Rat Penat homenatja a Sonia Palomera Ibañez

0
875

La vesprada del dia 4 de novembre ha sigut la triada per a celebrar l’homenatge a la xiqueta Sonia Palomera Ibañez com a component de la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de València 2017 per part de la seua comissió, la Falla El Rat Penat.

L’acte ha sigut preparat amb molta il·lusió per la comissió i ha comptat amb una gran assistència de fallers que han volgut mostrar el seu afecte a Sonia. A l’homenatge també han acudit les seues companyes de tall d’honor i com no, la Fallera Major Infantil de València 2017, Clara María Parell.

Sonia s’ha mostrat encantada amb tots els gestos d’afecte que li ha brindat la seua família fallera durant tot l’any. Per a resumir el gran any viscut per Sonia i demostrar-li l’orgullosa que la seua comissió està d’ella, s’ha projectat un video que ha emocionat tant a ella, com a la seua família i tots els assistents.

El president de la comissió Andrés Muñoz li ha dedicat unes paraules en nom de tots els fallers de la Falla El Rat Penat. La pròpia Sonia també s’ha volgut dirigir a la seua volguda falla per a explicar-los com de bé li l’ha passat sent component de la cort d’honor i agrair tot l’afecte mostrat durant l’exercici faller. Clara María Parell també li ha volgut dedicar unes paraules d’afecte en nom d’ella i la seua cort.

Per a acabar una vesprada tan emotiva els assistents han pogut gaudir d’una xicoteta àgape oferida per la comissió.