La Falla Palleter-Erudit Orellana alça l’esperança contra el càncer

0
296

Unes 200 dones afectades pel càncer de mama planten a tomb el cos central d’un palleter, amb un llaç rosa en la seua mà esquerra, com a símbol contra aquesta malaltia.

Unes 200 dones afectades pel càncer de mama han plantat a tomb el cos central d’un palleter de deu metres d’altura amb un llaç rosa en la seua mà esquerra, simbol de la lluita contra aquesta malaltia.

El palleter, figura històrica que representa la lluita dels valencians contra la invasió napoleònica, és la figura a central de la falla Palleter-Erudit Orellana, que enguany celebra el seu 50 aniversari i ha volgut mostrar la seua cara més solidària.

“Plantar l’esperança” és el lema de la falla de l’artista Manolo García i que, per voluntat de la comissió, no participarà en el concurs de premis organitzat per la Junta Central Fallera. A l’acte no val faltar tampoc diferents representants polítics.

Amb aquesta iniciativa es pretén recaptar fons a benefici del Grup de Recerca de Biologia en Cáncer de mama de Iniciativa Institut de Recerca Sanitària de l’Hospital Clínic de València, que dirigeix la doctora Ana Lluch.