La Falla Sant Vicent – Emparo Iturbi presenta els seus projectes 2018

0
284

La nit del divendres va tenir lloc la Presentació d’Esbossos per conèixer les falles que es plantaran en la demarcació les properes falles 2018.

Ens traslladem fins a l’exòtic i enigmàtic país de l’Índia per donar començament al gran ritual en el qual es festejava l’aniversari del matrimoni concertat entre el gran Marajá de l’Índia i la **Maharaní Emparo Iturbi. Festeig que va ser interromput per un grup de gossets molt eixelebrats, una paseadora molt atrafegada i un gran César Millán que com a encantador de gossos va aconseguir amaestrar a les feres durant l’enregistrament del seu últim programa de la temporada en el qual explicava una història que no va deixar indiferent a ningú.

Tot això va donar pas a desvetllar l’esbós de la falla infantil de mans de Blanca Sánchez i Carlos Canyes, Fallera Major Infantil i President Infantil, projecte que porta el lema de “GUAU” i és obra de Manuel Martínez Reig.

Per continuar amb el gran ritual hindú de la nit, es va projectar un vídeo en el qual els fallers transformats en personatges de l’Índia es van traslladar fins al taller de l’artista per fer-ho somiar amb la falla que plantarà aquest exercici. Després de la projecció, tot un festeig hindús obria pas a la falla humana que recreava l’esbós.
A continuació, van desvetllar Nancy Hernández i Carlos Guillot, Fallera Major i President, l’obra de Pepo Jarauta Navaixes sota el lema “Mandala a fer la mà”.
Una meravellosa vetllada que va finalitzar amb les paraules dels artistes i del president de la comissió, desitjant grans èxits per a aquestes fantàstiques obres les properes falles.