La imatge pelegrina de la Verge dels Desemparats visita el barri de Benicalap

0
503

Les falles del barri han participat durant tot el cap de setmana de tots els actes.

La imatge pelegrina de la Verge dels Desemparats ha visitat aquest cap de setmana la parròquia de Sant Roque del barri valencià de Benicalap amb motiu del 25 aniversari de la confraria del Santíssim Crist de la Passió i de Sant Roque i el 60 aniversari del col·legi diocesà.

La visita ha sigut organitzada “amb motiu d’aquests dos aniversaris molt significatius per a la feligresía i dins de les festes patronals”, segons el rector Jorge Pérez que ha afegit que amb ella “eixirem enfortits en la fe, en l’esperança i en la caritat per a poder realitzar la missió que se’ns ha encomanat”.

La imatge processional de la Mare de Déu va arribar el divendres a la vesprada a la parròquia de Sant Roque de Benicalap i va ser rebuda per la feligresía i veïns en l’Avinguda Llevant, al costat de la Casa Caridad des d’on va ser portada fins al temple parroquial.

Després de la celebració de la Paraula, es va desenvolupar una “dançà” per fallers i “albaes” en honor a la Verge i es va celebrar una Vigília d’Oració.

El dissabte, la parròquia va acollir la celebració d’una eucaristia amb Unció de malalts i majors, en la qual alumnes de batxillerat del centre escolar van acompanyar a persones malaltes i majors de la residència del barri.

A la vesprada, va tenir lloc una ofrena de flors a la Verge i el dia va concloure amb la processó major, amb les imatges de Sant Roque, del Santíssim Crist de la Passió i de la Mare de Déu, i en la jornada del diumenge s’ha acomiadat a la imatge pelegrina que de nou ha tornat a la seua Basílica a València.