La Murta elegeix nou president per a les Falles de 2018

0
155

L’Associació Cultural Falla Frederic Mistral Murta ha elegit a José Francisco Serrano Pérez nou president de la comissió per a l’exercici 2017/2018. La junta d’elecció, que va tindre lloc el passat 7 d’abril, es va celebrar després de la lectura dels comptes de l’exercici anterior i ha suposat un canvi en la direcció de l’associació cultural després de quatre anys de gestió de l’anterior president Enrique Temprano.

Serrano ha agraït a tots els membres de l’associació cultural “la confiança que han dipositat en ell” i ha assenyalat que “és necessari que fallers i falleres de La Murta estiguem units perquè el nom de la nostra comissió arribe molt alt i per a poder seguir creixent com a falla i com a associació cultural”.

“Entre tots decidirem com volem que siga la nostra falla”, ha afirmat el nou president, qui també ha animat a tots els membres de la comissió “que estiguen interessats o interessades a ajudar o tinguen idees noves a que es posen en contacte amb qualsevol membre de la nova junta directiva”.

Està previst que el pròxim 12 d’abril se realitze una junta general en el qual s’explicaran totes les novetats que s’introduiran en la inscripció del present exercici, així com els detalls dels pròxims actes que celebrarà la comissió.