La Plaça de Torrent proclama als seus representants per a 2022

0
324
Fallera Mayor e Infantil de la Falla Plaça de Torrent junto a su Presidente Infantil

El passat dissabte 16 d’octubre, la Falla de la Plaça de Torrent va celebrar l’acte de proclamació de les seues falleres majors i president infantil per a l’exercici 2022. Un acte que es va celebrar en el Saló d’actes de l’Ajuntament de Torrent i que va estar amenitzat per la dolçaina i el piano de Josep Alemany i Ortolá.

L’acte va començar amb les paraules de la presidenta de la comissió, Lorena Andreu. Com a mantenidors de l’acte, la Fallera Major, Anna Mora va tindre a la seua cosina Elsa; la Fallera Major Infantil, Lorena González al seu pare Miguel Ángel i el President Infantil, Samuel Quintanar, a la seua cosina Mar. A continuació, el secretari de la comissió, José María Andreu va llegir les actes de nomenament dels tres representants i els va entregar el pergamí que així ho acredita.

Diferents membres de la comissió infantil i adulta, van anar formant els quadres que posteriorment van ser penjats en el Casal de la Plaça i que es mantindran durant tot l’exercici. L’acte va estar amenitzat per peces tradicionals i més actuals, finalitzant amb l’espectacular My Way.

Posteriorment, els fallers es van traslladar al casal on es va disparar una traca i es van penjar els quadres de les falleres majors i del president infantil.