Les falleres majors de Torrent disfruten de la mascletà amb 7Televalencia

0
223

La delegació fallera va participar en una jornada de convivència del G6 a Alzira

Les falleres majors de Torrent, María Jesús Rincón i Alexia Manzano, amb les seues corts d’honor, han realitzat este matí una visita institucional a les Corts Valencianes on han sigut rebudes per la vicepresidenta primera de les Corts i alcaldessa de Quart de Poblet, Carmen Martínez. En companyia de l’alcalde Jesús Ros i el regidor de l’àrea de Falles, José Antonio Castillejo, les falleres majors i infantils han conegut el Palau de Benicarló, seu de les Corts i algunes de les seues dependències, com l’hemicicle.

La delegació ha visitat també el col·legi Niño Jesús de València on cursa estudis la fallera major infantil, Alexia Manzano. La visita institucional s’ha dirigit més tard a l’Ateneu Mercantil, des d’on han assistit a la mascletà disparada en la plaça de l’Ajuntament del cap i casal.

Convivència del G6 a Alzira
Anit, les falleres i les corts d’honor van poder assistir a l’espectacle de l’encesa de llums de la falla Cuba-Literato Azorín de València. Al matí, participaren també en una jornada de convivència de les juntes locals del G6 que en esta ocasió va tindre lloc a Alzira. El G6 inclou a les juntes i federacions de falles d’Alzira, Borriana, Gandia, Sagunt, Dénia i Torrent