Les Falles de València no es cremaran en la Realitat Virtual

0
657

La app Falles VR permetrà seguir visitant els monuments d’Especial després de la Cremà

Aquells que no hagen pogut veure tots els monuments de la Secció Especial abans de la Cremà tindran una segona oportunitat gràcies a la app Falles VR.
Quan finalitzen les festes encara serà possible veure, com si les tinguérem davant, les Falles de València a través d’aquesta aplicació per a dispositius mòbils desenvolupada per la companyia Valenciana Innoarea.

La app Falles VR permet veure els monuments de la secció Especial des de tots els angles i amb una visió 360 graus. Una experiència totalment immersiva pensada perquè tots els amants de les falles puguen sentir-se prop de les Falles encara que es troben en qualsevol part del món.

Aquesta app de Realitat Virtual es pot descarregar des de la tenda d’aplicacions de Android i des de la pàgina web de Innoarea http://www.innoarea.com/fallas-vr/. La companyia València Innoarea, spin off de la Universitat Politècnica de València (UPV) i empresa especialitzada en solucions de Realitat Virtual, ha creat aquesta aplicació per a permetre a tothom gaudir de les Falles de València encara que es troben a quilòmetres de distància.

Solament és necessari un dispositiu mòbil per a visitar les millors Falles de València sense moure’ns de casa. N’hi ha prou amb triar el monument que desitgem visitar i l’aplicació ens ho mostrarà a grandària real com si l’estiguérem veient a través d’uns prismàtics; solament haurem de moure el mòbil per a veure totes les seues parts com si l’estiguérem recorrent en primera persona.

Des del seu llançament la app Falles VR de Innoarea ja ha obtingut centenars de descàrregues i ha sorprès gratament a tots els turistes i fallers que l’han provat.

De nou Innoarea mostra, amb aquesta iniciativa, la seua preocupació per acostar la tecnologia al públic general a través de la difusió gratuïta de contingut que use l’última tecnologia de la Realitat Virtual. Amb açò es completa el projecte #ValenciaconVR, una iniciativa pionera de Innoarea creada per a acostar la Realitat Virtual als valencians a través de la prova de dispositius pels carrers de la ciutat.