Mantenidores de les FMV 2017

0
182

Pere Fuset, el regidor de Cultura Festiva i President de JCF, ha anunciat en la sessió del ple de Junta Central Fallera corresponent al mes de gener, qui seran les mantenidores de les Falleres Majors de València 2017.

La nit del divendres 27 de gener, Susana Gisbert exercirà de mantenidora en l’exaltació de Raquel Alario Bernabé com a Fallera Major de València; mentres que, la vesprada del dissabte 28 de gener, Teresa Broseta serà l’encarregada d’exercir de mantenidora en l’exaltació de Clara María Parell Pérez com a Fallera Major Infantil de València.

Susana Gisbert, mantenidora de la Fallera Major de València

Actual portaveu de la Ciutat de la Justícia de València. Llicenciada en Dret per la Universitat de València en 1989, va accedir a la carrera fiscal en 1992. Ha exercit com a Fiscal en la Fiscalia Provincial de Castelló, en la Secció Territorial de Gandia (València) i en la Fiscalia Provincial de València, on exercix des de 2008 la funció de Fiscal Portaveu. A més del càrrec de Portaveu, realitza les seues funcions com a fiscal en la Secció de Violència sobre la Dona i les seccions especials de Jurat, Víctimes del Delicte i Delictes Tecnològics.

Teresa Broseta, mantenidora de la Fallera Major Infantil de València

Filòloga i escriptora espanyola. Llicenciada en Ciències de l’Educació per la Universitat de València. És autora de llibres per a xiquets i per a adults en castellà i valencià. Ha guanyat nombrosos guardons, com el Premi Vicent Silvestre (Els costures del màs), el Premi Barcanova (Operació Tarrubi), el Premi Lluna d’Aire (Suc de pluja), Diari Sud de novel·la curta (El bufit de la vida), Carmesina (La botiga del Carme), Vila dels Alqueries (La bruixa refredada) en 2007, Xaro Vidal de teatre infantil (No tingues per) i també ha escrit el llibre “L’estiu dels pirates”.