Mariner de Javier Chaler Villanueva és el cartell de la Setmana Santa Marinera de València 2023

0
667
Font:

L’obra titulada MARINER de l’artista Javier Chaler Villanueva ha sigut triada com el cartell anunciador de la Setmana Santa Marinera de València 2020.

Javier Chaler Villanueva és autor de diverses publicacions i en la seua trajectòria professional ja ha aconseguit ser el guanyador del Concurs de Cartells de la Setmana Santa de Vinaròs l’any 2017 entre altres guardons aconseguits per un artista nascut a València però resident a Conca.

El jurat format pel president de la Junta Major de la Setmana Santa Marinera, Pep Martorell, el prior, Sr. Juan Pons, Sr. Miguel Pelegrí, fotògraf, Paco Ortega, publicista, Vicens Ramírez, pintor i Dª Pilar Roig i Sr. José Madrid professors tots dos de la Facultat de Belles arts de València van acordar atorgar el premi al cartell en el qual simbòlicament queden reflectides les singularitats de la festa gran del Marítim on al costat de la imatge de Crist, es perceben els vestas, la Creu i el mar.

A més, l’accèssit és per al cartell amb el lema: “Crist al pit” l’autor del qual és Juan Carlos Vergara.

L’obra guanyadora -que serà la imatge de la Setmana Santa Marinera de València 2020, cartell i portada de totes les seues publicacions- percebrà un premi en metàl·lic de 1.5000 €, l’accèssit està dotat per un import de 300 € segons les bases del Concurs de Cartells.

Els premis seran atorgats en l’acte de presentació de les Publicacions de la Setmana Santa Marinera dimecres que ve 25 de març del 2020.

Font: SSMV
Font: SSMV