Massamagrell acull la presentació de la I Peregrinació Ciclista Corona d’Aragó

0
421
Font: Vicente Navarro

El Centre Cultural de Massamagrell va acollir el 8 d’octubre la presentació de la I Peregrinació Ciclista Corona d’Aragó. Aquesta peregrinació se celebrarà dissabte que ve 17 octubre i començarà a Massamagrell a les 8 del matí. L’excursió partirà rumb a Albentosa a la província de Terol (Aragó) i finalitzarà amb arribada a la Catedral de València sobre les 17 de la vesprada.

L’expert randoneur Domingo Santos, organitzador d’aquesta I Peregrinació Ciclista, va fer esment dels noms dels 21 ciclistes participants. La decisió de restringir la participació a 21 esportistes s’ha pres per motius de l’actual situació sanitària. Per la seua part, la presidenta en funcions de l’Associació Cultural El Camí del Sant Grial, Ana Mafé, va comentar la necessitat d’unir sinergies des de la societat civil i propulsar aquest recorregut que, per a l’Any Jubilar, coincideix en alguns trams amb una de les rutes de peregrinació paleocristianes més important a tot el món: el Camí del Sant Vicent. 

El recorregut passarà pels següents municipis sense detenir-se: Puçol, Gilet, Estivella, Torres-Torres, Soneja, Sogorb, Altura, Navaixes, Xèrica i Venda de l’Aire (Terol). Cap destacar que, el cartell de la presentació ha sigut realitzat pel dissenyador valencià Ximo Roca a instàncies de l’Excm. Ajuntament d’Albentosa, per petició expressa de la seua Alcaldessa donya Yolanda Salvador. Una iniciativa que posiciona les actuacions de l’Associació en la línia de potenciar el disseny per a València, Capital del Disseny 2022.